Η Frontier δεν θα επιστρέψει την κλήση σας, η αεροπορική εταιρεία καταργεί την τηλεφωνική υποστήριξη

Μοιραστείτε το άρθρο

Τελευταία ενημέρωση

Θέλετε να παραπονεθείτε για μια καθυστέρηση πτήσης στο Frontier, να κάνετε μια ερώτηση σχετικά με το δρομολόγιό σας ή απλώς να λάβετε βοήθεια μέσω τηλεφώνου; Λοιπόν, δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο της εταιρείας εάν καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Κανένας άνθρωπος δεν θα σου μιλήσει τώρα.

Απογοητευμένοι ταξιδιώτες που μιλούν στο τηλέφωνο

Σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στο Travel Weekly, η Frontier άλλαξε την υπηρεσία υποστήριξης πελατών την περασμένη εβδομάδα και ο αριθμός τηλεφώνου της αεροπορικής εταιρείας (801) 401-9000 προσφέρει πλέον στους πελάτες μόνο επιλογές επικοινωνίας:

Προσφέρουμε τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο λειτουργώντας τις αεροπορικές μας εταιρείες όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Θέλουμε και οι πελάτες μας να λειτουργούν αποτελεσματικά, γι’ αυτό διευκολύνουμε την εύρεση αυτού που χρειάζεστε στο FlyFrontier.com ή στην εφαρμογή μας για κινητά. Έχουμε επίσης μια υπηρεσία συνομιλίας.”

Εφαρμογή Frontier Airlines στην οθόνη

Παρά την πρόσφατη μεγάλη ανακοίνωση της Frontier για απεριόριστο αεροπορικό εισιτήριο 599 $, ορισμένοι πελάτες παρατήρησαν την αλλαγή στην εξυπηρέτηση πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παραπονέθηκαν για την ενημέρωση. ή χρήστη του Twitter Πρόσφατα έγραψε για το μέτρο: “Μερικά πράγματα για τα οποία χρειάζεστε έναν άνθρωπο, και δεν κατάφερα να το αποκτήσω μέσω αυτής της επιλογής συνομιλίας όλη μέρα.”

Η Frontier εντάχθηκε σε άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δεν προσφέρουν τηλεφωνική βοήθεια. Ο μεταφορέας είπε: «Διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν να επικοινωνούν μέσω ψηφιακών καναλιών». Και εξήγησε περισσότερα για τα άλλα κανάλια επικοινωνίας τους: «Οι πελάτες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπό μας και πρώτα να αλληλεπιδράσουν με ένα chatbot που παρέχει απαντήσεις σε κοινές ερωτήσεις. Εάν απαιτείται υποστήριξη ζωντανού αντιπροσώπου, έχουμε διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να συνομιλήσουν μαζί μας μέσω των συνηθισμένων καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του Whatsapp.”

Τα 5 κορυφαία προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης για το 2023 ξεκινούν από 10 $ την εβδομάδα

γυναίκα που παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη σε ένα γραφείο

Κάνοντας αυτό το βήμα, η Frontier γίνεται πλέον η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες που δεν προσφέρει τηλεφωνική βοήθεια στους πελάτες της. Προσφέρουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, ενώ υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που μπορείτε ακόμα να καλέσετε.

Τρέχουσες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών της Frontier

λογότυπο αεροπορικών εταιρειών συνόρων στην οθόνη της τηλεόρασης.jpeg

Οι ναύλοι της Frontier είναι απίστευτα ελκυστικοί, από απευθείας πτήσεις προς Τζαμάικα που ξεκινούν από μόλις 99 $ ή Σικάγο προς Μαϊάμι που ξεκινούν από 69 $. Τι γίνεται όμως αν κάτι πάει στραβά, αλλάξει κάποιο δρομολόγιο, ακυρωθεί η πτήση σας ή απλά θέλετε να έρθετε σε επαφή; Δεν θα μπορείτε να το κάνετε μέσω τηλεφώνου, αλλά ο χειριστής έχει άλλα κανάλια επικοινωνίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Frontier μέσω:

  • Chat: διαθέτουν μια υπηρεσία συνομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη και ένα chatbot θα βοηθήσει πρώτα και θα παρέχει σχετικές πληροφορίες. Εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος, το chatbot ζητά από έναν εκπρόσωπο να συμμετάσχει στη συνομιλία για να βοηθήσει.
Νεαρός τύπος που εργάζεται από τον υπολογιστή
  • Email: οι πελάτες μπορούν να στείλουν ένα email με αιτήματα ή σχόλια. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να συμπληρώσουν μια γρήγορη φόρμα και να επιλέξουν μια κατηγορία για το αίτημα και να περιμένουν μια απάντηση.
  • Υποβολή καταγγελίας: Ακριβώς όπως το γραφείο υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο πελάτης θα συμπληρώσει μια φόρμα και θα υποβάλει το παράπονο μέσω της πλατφόρμας της Frontier.

Το Frontier διαθέτει επίσης μια ενότητα Συχνές Ερωτήσεις όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Frontier. Υπάρχουν οδηγίες για το πώς να ακυρώσετε κρατήσεις, να χρησιμοποιήσετε πιστώσεις πτήσης, να ελέγξετε την κατάσταση της πτήσης ή να μάθετε για την εμπειρία κατά την πτήση.

Ταμείο Frontier Airlines στο Orlando International, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν τηλεφωνική βοήθεια

Αν και καμία τηλεφωνική βοήθεια δεν έχει γίνει πιο συνηθισμένη στον ταξιδιωτικό κλάδο και μερικές φορές αυτή η μέθοδος δεν είναι ιδανική, καθώς μπορεί να χρειαστούν ώρες για να φτάσουν οι πελάτες σε έναν πράκτορα, μπορεί να είναι ανακούφιση για ορισμένους ταξιδιώτες. γνωρίζετε ότι άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες εξακολουθούν να προσφέρουν αυτό το είδος της προσοχής.

Νεαρός άνδρας που εργάζεται από τον υπολογιστή του ενώ μιλάει στο τηλέφωνο στη μέση της φύσης, Digital Nomad

Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες εξακολουθούν να προσφέρουν τηλεφωνική βοήθεια:

  • Αμερικάνικες αερογραμμές: Οι ταξιδιώτες μπορούν να καλέσουν το 800-433-7300 για κρατήσεις και αλλαγές εισιτηρίων.
  • Ενωμένες αερογραμμές: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο επικοινωνίας πελατών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο 1-800-UNITED, 1 (1-800-864-8331).
  • Delta Air Lines: Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν αντιπρόσωπο καλώντας στο 800-221-1212.
  • Southwest Airlines: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την αεροπορική εταιρεία στο 1-800-I-FLY-SWA (1-800-435-9792) για γενικές ερωτήσεις και έχει άλλους αριθμούς για συγκεκριμένες ερωτήσεις.
  • JetBlue Airways: οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών δέχονται κλήσεις στο 800-538-2583.
Τα αεροπλάνα Jetblue και Southwest το ένα δίπλα στο άλλο στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου πριν από την απογείωση των πτήσεων

Οι αγγλικές υπηρεσίες λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και τα μέλη των προγραμμάτων επιβράβευσης έχουν συνήθως διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου στους οποίους μπορούν να καλέσουν για ιδιαίτερη προσοχή.

Προειδοποίηση για τους ταξιδιώτες: Μην ξεχάσετε την ταξιδιωτική ασφάλιση για το επόμενο ταξίδι σας!

↓ Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας ↓

του Ομάδα FB Κοινότητας Travel Off Path έχει όλα τα τελευταία νέα για το άνοιγμα, τις συνομιλίες και τις ερωτήσεις και απαντήσεις που συμβαίνουν καθημερινά!

Travel-off-Path-group-1-1
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να εγγραφείτε στα τελευταία ταξιδιωτικά νέα του Travel Off Path κατευθείαν στα εισερχόμενά σας

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο TravelOffPath.com

Leave a Comment